Datum objave: 18. Listopad 2016

Uklanjaju se ostaci izgorjelog kamiona u kojem je smrtno stradao vozač kod Kapele

Šibenik News
Šibenik News

Uklanjaju se ostaci kamiona koji je izgorio u prometnoj nesreći koja se zbila u noći s nedjelje na ponedjeljak. Potvrdila nam je to Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko - kninske. 

 

Riječ je o prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradao vozač kamiona, a koja se zbila na raskrižju na državnoj cesti kod Kapele nedaleko Murtera.  Podsjetimo, do prometne nesreće došlo je zbog neprilagođene brzine kojom se kretao kamion poginulog vozača po skliskom kolniku.



- Lijevim kotačima prelazi preko uzdignutog betonskog prometnog otoka gdje obara prometni znak, nakon toga prelazi preko središnjeg zemljano travnatog uzdignutog dijela kružnog toka, gdje obara dvije ploče za usmjeravanje prometa. Zatim nastavlja vožnju i desnim kotačima prelazi preko uzdignutog betonskog prometnog otoka i nastavlja se kretati prometnim trakom namijenjenim za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a potom obara stup javne rasvjete, probija metalnu ogradu i izlijeće izvan kolnika 2 metra ispod razine kolnika na kameno zemljanu površinu i zaustavlja se, kada dolazi do samozapaljenja vozila - obavijestili su tada iz Policijske uprave šibensko - kninske. 

Iz kategorije: Vijesti