Sidebar Menu

Datum objave: 15. Studeni 2016

Japanski radnici u dva dana popravili prometnicu, što mislite koliko će trajati radovi na Meterizama?!

Šibenik News
Šibenik News

Sjećate se ogromne rupe koja je progutala dio ceste u japanskom gradu Fukuoka?! Dogodilo se to 8. studenog, a već dva dana nakon, ista cesta, isto mjesto izgledalo je kao da se nikad ništa nije dogodilo. Niz inspekcija odgodio je ponovno otvaranje gradske prometnice, no u samo 48 sati Japanci su još jednom učinili čudo, a da bi to uspjeli radili su noću.

 

Lokalni mediji kao ni stanovnici grada nisu vjerovali u još jedan čudesan pothvat japanskih radnika no upravo su oni zatrpali 15 metara duboku rupu promjera 30 metara s tonama pijeska i betona. Fukuoka na mjestu nesreće ponovno je u funkciji, a začuđujuća brzina popravljanja izazvala je lavinu pohvala na društvenim mrežama poput one 'Iznenađen sam da je cesta ponovno otvorena za samo tjedan dana'. Međutim, ovaj je događaj mnoge posjetio na sličnu situaciju iz ožujka 2011. godine kada su kilometri cesta uništeni tijekom prirodne katastrofe popravljeni u samo šest dana.

 

Što mislite kada će biti gotovi radovi na raskrižuju Meterize?! 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.