Datum objave: 17. Studeni 2016

Klarin i Colgan u pripremi sezone: Tisno očekuju nova, lijepa iznenađenja

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Nekolicina Ambasadora, glazbene nagrade hrvatske Klupske scene koja se ove godine dodijelila prvi put, otišla je u Tisno i to za najbolje festivale, diskoteke dok je Tisno proglašeno plesnom destinacijom godine i time preteklo razvikanije i nadaleko, prvo bismo pomislili, popularnije destinacije poput Novalje koja ima Zrće ili Splita koji ima Ultru.

 

Oduševljenje činjenicom da je Tisno ambasador hrvatskog turizma u tom glazbenom smislu ne krije ni Ivan Klarin, načelnik Općine Tisno.

 

- Sretan sam što je Tisno ponijelo jednu od najvažnijih nagrada koje se dodijeljuju u Hrvatskoj, da me veseli pobjeda u gotovo svim kategorijama i da smo iza sebe ostavili puno jače destinacije. To je odlična promidžba za naš otok i Tisno - komentirao je načelnik Klarin, dodajući da se već sad u Općini pripremaju za nadolazeću turističku sezonu 2017., te da će biti iznenađenja.

 

- Uvijek imamo nekakvih iznenađenja, ali zasad ih držimo u tajnosti. Bit će svakakvih novosti i to pozitivnih - poručio je Klarin iz Zagreba gdje je dio jutra proveo u društvu Nicka Colgana, čovjeka koji je zaslužan za procvat Tisna i okolice kao festivalske destinacije osobito mile britanskoj publici.

 

Upravo je iz metropole Klarin poručio da se 'kvalitetna turistička sezona priprema dok smo još u zimskim kaputima'.

Iz kategorije: Vijesti