Datum objave: 05. Prosinac 2016

Ivan Rajić odstupio s mjesta tajnika GO SDP -a Šibenik zbog poruka novog vodstva

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivan Rajić podnio je ostavku na mjesto tajnika Gradske organizacije SDP -a. Ističe kako je tako postupio jer je razumio poruke novog vodstva SDP -a da ta stranka treba promjene i da treba osloboditi mjesta za nove, mlade ljude.

 

"Moja ostavka nema veze s izborom Davora Brnardića za prvog čovjeka naše stranke. Ne može se reći ni da nisam njemu sklon. Mislim da sam dobro razumio novo vodstvo stranke i mislim da je ovo najbolje rješenje", kratko nam je izjavio u telefonskom razgovoru.

Kaže kako je tu odluku donio sam i da je samo priopćio predsjedniku GO SDP -a Franku Vidoviću.

 

Ivan Rajić je jedna od najaktivnijih, ako ne i najaktivniji vijećnik, ne samo SDP -ov u Gradskom vijeću i poznat je po tomu što na sjednice Gradskog vijeća dolazi pripremljen, a u svojim istupila je odmjeren i ostrašćen jer se uglavnom koncentrira na problem i temu, a ne na stranačka prepucavanja.

 

To je druga ostavka u vodstvima lokalnog SDP -a nakon što su prošle subote izabrana nova izvršna tijela SDP -a. Ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije SDP -a Šibensko n- kninske županije jučer je podnio Ivan Klarin jer su izbori rukovodećih tijela SDP -a, kako je obrazložio, da nema potporu unutar stranke.  

Iz kategorije: Vijesti