Datum objave: 07. Veljača 2017

Nakon prosinca 2015., nastavljeni radovi na obnovi Autobusnog kolodvora

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što je započeo s obnovom dotrajalog Autobusnog kolodvora 2015. godine, Gradski parking d.o.o. nastavlja s obnovom Autobusnog kolodvora. Ovog puta riječ je o izmjeni asfaltne podloge na peronima kolodvora, budući se iste, zbog dotrajalosti, nisu mijenjale dugi niz godina.


Kao društveno odgovorna tvrtka, Gradski parking kontinuirano radi na održavanju i obnovi Autobusnog kolodvora, kao strateški važnog objekta u urbanom životu grada, a koji se nalazi u vlasništvu Gradskog parkinga d.o.o. od 2003. godine. Zgrada Autobusnog kolodvora nije bila značajnije obnavljana još od izgradnje kolodvora 1973. god.


U sklopu navedene obnove autobusnog kolodvora osvježio se djelomično eksterijer kolodvora ( obnovom fasade kolodvora), a isto tako i interijer u sklopu kojega je obnovljen pult prodaje karata, čime je ta tzv. „recepcija grada“ za putnike, dobila novi, moderniji i atraktivniji izgled.


Nakon dijelom obnovljene fasade, krenulo se sa sanacijom stupova na peronima autobusnog kolodvora koji su posebno oštećeni te su na taj način prijetnja korisnicima autobusnog kolodvora i slučajnim prolaznicima.


Mnogim posjetiteljima našeg grada Autobusni kolodvor je prvo mjesto koje vide i na temelju kojeg donose prve dojmove o destinaciji. Zato mi u Gradskom parkingu d.o.o. držimo da je od izuzetne važnosti da taj prostor bude ugodan i atraktivan, te da pruža putnicima osjećaj dobrodošlice.


Navedenu obnovu asfaltne podloge na peronima obavljati će tvrtka CESTE ŠIBENIK d.o.o., u roku od 30 kalendarskih dana. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 69.443,79 kn ( bez PDV-a).

Iz kategorije: Vijesti