Datum objave: 07. Veljača 2017

Slavljem rođenja izazivali tragediju: Koš za smeće postavili posred ceste ugrožavajući tuđe živote

Šibenik News
Šibenik News

Noćna zabava nekolicine mladića u centru Šibenika lako se mogla pretvoriti u tragediju da je nisu prekinuli savjesni građani. Očito ne razmišljajući o posljedicama svoje zabave, dečki su posred glavne gradske prometnice, između zgrade Hrvatskog narodnog kazališta i pekare Dan&Noć, iznijeli koš za otpad. 

 

Koš su 'uredno' ostavili na cesti dovodeći u opasnost vozače koji su ga dotad zaobilazili bez ozbiljnih posljedica za ostale sudionike u prometu. Sve to mladići su promatrali sa strane, gosteći se pekarskim proizvodima i s osmijehom na licu jer, kako je kazao novopečeni otac, slave rođenje kćeri pa neka ih se pusti da uživaju. 

 

Opasnu zabavu prekinula je manja grupa žena koja je htjela ukloniti koš s ceste, a koji su netom zaobišle u automobilu. Dečki su nevoljko koš vratili gdje mu je mjesto, vraćajući ga još nekoliko puta na cestu i ponovno natrag na nogostup. 

 

Kako doznajemo, o svemu je obaviještena i policija putem Županijskog centra 112 kako bi dežurne policijske patrole pripazile na sigurnost u prometu na tom dijelu Ulice kralja Zvonimira, da se koš nekim čudom ne bi vratio na cestu i uzrokovao tragediju jer netko nema ljepšu i primjereniju ideju kako proslavili rođenje vlastitog djeteta. 

 

Iz kategorije: Vijesti