Datum objave: 12. Veljača 2017

KUD Vrpolje i društvo odgovorno za još jedan pjesnički nagovještaj Valentinova

Šibenik News
Šibenik News

Kulturno - umjetničko društvo Vrpolje zajedno s domaćom klapom Mirakul i brojnim pjesnicima nagovijestila je skoro Valentinovo, dan ljubavi. Treću godinu u nizu Vrpoljani su u svojoj osnovnoj školi priredili program ispunjen poezijom, glazbom i plesom.

 

Ugodnom druženju uz lijepu pisanu riječ malotko je mogao odoljeti pa ni ove veljače učionica vrpoljačke osnovne škole nije zjapila prazna. Dapače. Čitali su neki poznati pjesnici poput Dinka Škevina, neki široj javnosti manje poznate pjesnikinje, ali i vrpoljačka djeca. Sve to  prepunoj prostoriji i uz voditelja programa Antonia Lučića.

 

 

- Pjesnici, plesači, klapa Mirakul i Svetin na gitari još su jednom proslavili ljubav pred i s dragom vrpoljačkom publikom. Dogodine u novom, većem prostoru jer se širimo- nabolje. Hvala Mileni i Draganu na odličnoj organizaciji, kao i za ideju koja se pokazala dobitnom kombinacijom. Vidimo se i dogodine - samo je jedan u nizu komentara zadovoljnih sudionika lijepe subotnje noći, 11. veljače, a jedna od njih svakako je Ivana Vranjić.

 


Pogrešno bi bilo reći da je Valentinovo dan zaljubljenih, Valentinovo je dan kada slavimo ljubav prema svima i svakomu, prema lijepoj pisanoj riječi, prema glazbi koja nas pokreće i plesu koji nas ne ostavlja ravnodušnim, prema druženju koje nam treba svima i zato je vrpoljačka pjesnička noć ususret Valentinovu noć koju treba slaviti, voljeti i svakako nastaviti.  

 

Fotografije: Ivana Vranjić i Antonio Lučić, Facebook 

Iz kategorije: Vijesti