Datum objave: 29. Ožujak 2017

Ministar Butković ponovno u obilasku radova od Vodica i Šibenika do Knina

Šibenik News
Šibenik News

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa suradnicima ponovno dolazi u obilazak prometnih projekata na području Šibensko - kninske županije, a riječ je o radovima na izgradnji obilaznice Vodica, čvoru Meterize i uvali Vrnaža.

 

Njih će ministar Butković, nakon srpnja prošle godine, obići ponovno u četvrtak, 30. ožujka.


- U obilasku lokacija prometnih projekata uz ministra Butkovića sudjelovat će državni tajnik za infrastrukturu Tomislav Mihotić i pomoćnik ministra Alen Gospočić, predstavnici lokalne i regionalne vlasti Šibensko - kninske županije te direktor Hrvatskih cesta Josip Škorić i predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Ivan Kršić - obavještavaju iz kabineta ministra koji će, osim radova u Šibeniku i Vodicama, obići i radove u Zvonimirovom gradu.

 

- Obilazak Šibensko - kninske županije ministar Oleg Butković nastavit će posjetom Gradu Kninu gdje će u 16.00 sati s predstavnicima Šibensko - kninske županije i Grada Knina sudjelovati u obilasku radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2 na državnoj cesti DC1. Po povratku u Knin s početkom u 16.45 sati, u kninskoj Gradskoj vijećnici, održat će se prezentacija projekta Južne gradske obilaznice - stoji u priopćenju.

Iz kategorije: Vijesti