Datum objave: 01. Prosinac 2017

Verbalni sukob dvojice muškaraca u Kninu mogao je i kobno završiti

Diana Ferić
Diana Ferić

Verbalni sukob dvojice muškaraca koji se dogodio 29. studenog u jednom noćnom klubu u Kinu,bio je popraćen u pucnjevima iz pištolja, ali nitko nije stradao, kako je priopćila Pu šibensko – kninska.

 

„Osumnjičeni 39-godišnjak je zbog od ranije narušenih odnosa, 29. studenog oko 20,35 sati u Kninu u noćnom klubu, tjelesno napao 36-godišnjaka i lakše ga ozlijedio. Prilikom sukoba 39-godišnjak je iz pištolja ispalio tri hitca u neposrednoj blizini 36-godišnjaka čime je izazvao opasnost za njegov život i živote još trojice ljudi. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je, prilikom ovog verbalnog sukoba 36-godišnjak ozbiljno prijetio 39-godišnjaku“, kažu u policiji. Tog su 39-godišnjaka osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu 36-godišnjaka koji je, s druge strane, osumnjičen za prijetnju osumnjičenom 39-godišnjaku.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 39-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko – kninske , a protiv njega će biti podnijet i Optužni prijedlog za prekršaj iz Zakona o oružju.
 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: