Datum objave: 08. Prosinac 2017

Udruga "Miss mama Hrvatske" obradovala male pacijente u šibenskoj bolnici mađioničarskom predstavom

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga „Najljepša mama Hrvatske“ koju vodi Šibenčanka s talijanskom adresom Maja Gnjidić i tvrtka Baloni Šibenik uveselili su danas djecu koja se liječe na šibenskom Dječjem odjelu i njihove roditelje.

Doveli si im poznatog mađioničara Kaspera koji je sa svojom pomoćnicom Dejanom, koja je bila jedna od kandidatkinja na ovogodišnjem izboru za najljepšu mamu Hrvatske, izveli niz mađioničarskih trikova koji su ih ostavili bez teksta,a Kasper je u publici našao i jednu malu pomoćnicu koja je već znala neke trikove.

Na toj su predstavi koja je održana u hodniku Dječjeg odjela bile si sve kandidatkinje koje su sudjelovale na ovogodišnjem izboru Miss mama Hrvatske Oljga Perkov, Dejana Mihaljević, Ivana Škugor, Marina Grgas i Jelena Živković. U ime organizatorice pozdravila ih je Jelena Živković koja je na izboru ponijela titulu Miss mama 2017. Izrazila je zadovoljstvo što malim pacijentima u ovo predblagdansko vrijeme mogu uljepšati bolničke danei prenijela pozdrave organizatorice natjecanja Maje Gnjidić.

Iz kategorije: Vijesti