Datum objave: 29. Siječanj 2018

Maloljetnik na kninskom području prisilom od drugom maloljetnika iznudio više od 100 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Iznudom, pod prijetnjom  upotrebe fizičke sile, maloljetnik s kninskog područja uzeo je od drugog maloljetnika iz Nunića oko 105. 000 kuna koje je on ukrao roditeljima iz obiteljske kuće.

Nakon zaprimljene kaznene prijave da je u noći 12./13. siječnja u Nuniću iz kuće 57-godišnjaku ukraden novac policija je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je osumnjičeni maloljetnik u vremenu od ožujka do lipnja 2016.godine , s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist, ozbiljnom prijetnjom tjelesnom snagom u šest navrata iznudio ukupno 6.000 švicarskih franaka, koje je oštećeni maloljetnik iz kuće ukrao roditeljima. Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni maloljetnik 26. i 27. prosinca prošle godine, na isti način, nakon što je oštećenog vozilom odvezao u Nunić do njegove obiteljske kuće, iznudio iznos od 8.000 EUR-a, koje je oštećeni maloljetnik također ukrao roditeljima.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni maloljetnik, je uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

Iz kategorije: Vijesti