Sidebar Menu

Datum objave: 13. Travanj 2018

Hotel koji vodi Šibenčanin Duško Dobrota traži radnike za plaću i do 12 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Hotel Dubrovnik koji, kao generalni direktor, vodi Šibenčanin Duško Dobrota traži sobarice, hostese, konobare i pomoćne kuhare za plaću od 5 500 do 12 000 kuna.
To je privatni hotel u vlasništvu ugledne dubrovačke obitelji Herceg.

 

„Umjesto da se bavite svim slojevima birokracije koja je često potrebna u međunarodnim tvrtkama, u ovom slučaju imate izravni odnos s vlasnicima u donošenju odluka što brže donosi rješenje važnih odluka i učinkovitiji rad. Stvari se brzo dogode i to pruža nevjerojatne prilike za utjecaj na posao, tvrdi u ekskluzivnom razgovoru za HR NEWS PORTAL - Duško Dobrota, Generalni direktor hotela Dubrovnik.

 

Ovu sezonu hotel Dubrovnik započinje otvaranjem radnih mjesta: sobarice, hostese, konobari i pomoćni kuhari - koja će malo koga ostaviti ravnodušnim.
„Tražimo novo osoblje. Uvjeti su znanje dva strana jezika te želja i volja za napredovanjem. Željeli bismo da nam se jave svi kreativci i stručnjaci u svom poslu, a sigurni smo kako će ih plaća u rasponu od 5500 do 12000 kuna itekako zaintrigirati", nastavlja Dobrota.

 

Dobrota je cijeli svoj život proveo u hotelima jer je rad u hotelu dio obiteljskog iskustva. Tvrdi kako je važno početi s osnovama. Shvatio je da je uživao te odlučio diplomirati na Fakultetu za turistički i hotelski management u Opatiji.

 

„Uživam u varijanti koju nudi ponuda rada u turizmu. To je ujedno izazov i nagrada s obzirom na to da je svaki dan različit. Kao direktor hotela imate idealnu priliku napraviti pomak u turizmu kako prema gostima tako i prema osoblju, te zadovoljstvu u njihovom radu“, zaključuje Dobrota koji navodi kako je i njegov put do pozicije direktora hotela u kojem danas i radi bio itekako zanimljiv.

 

Dobrota je cijeli svoj život proveo u hotelima jer je rad u hotelu dio obiteljskog iskustva. Tvrdi kako je važno početi s osnovama. Shvatio je da je uživao te odlučio diplomirati na Fakultetu za turistički i hotelski management u Opatiji.

 

„Nakon prijave kontaktirao me je vlasnik hotela, te mi se ponuda učinila interesantnom. Kad sam došao u hotel na razgovor bilo je jasno da Dubrovnik ima dobru filozofiju i radnu kulturu. Dugo godina su prisutni na tržištu i nastavljaju ulagati u svoje poslovanje, ne čineći sve u kratkoročnoj dobiti, već i u dugoročnim poslovnim ulaganjima. Menadžment hotela brine o svom osoblju te su shvatili da je ono itekako važno te da radnici čine srce hotela i bitno doprinose uspješnom poslovanju. To je ono što smatram ispravnim i kao direktor hotela znao sam da će se moja uvjerenja uklopiti u hotel Dubrovnik gdje bih mogao svojim iskustvom doprinijeti poboljšanju kvalitete usluge prema gostima, osoblju i cjelokupnom poslovanju.

 

Dobio sam jedinstvenu priliku i želim pokazati osoblju sve čari ovog posla našim budućim djelatnicima koji se namjeravaju prijaviti na ovaj oglas, pomažući im da se razvijaju i rastu. Uspjeh mog osoblja je ujedno i moj uspjeh“, kaže on.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3