Datum objave: 02. Svibanj 2018

Gradski parking objavio Javni poziv za dodjelu donacija i sponzorstva

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradski parking d.o.o. Šibenik raspisao je Javni poziv za dodjelu sredstava iz svog posebnog fonda namijenjenog financiranju projekata koji donose dobrobit lokalnoj zajednici. Ove godine su za tu namjenu izdvojili 200 000 kuna. Na taj način ta gradska tvrtka, koja je od svog osnutka uključena i različite projekte brojnih udruga još jednom potvrđuje da prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka uključen u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva.

 

„Radi transparentnosti i davanja šanse svim organizacijama koji žele aplicirati za podršku Gradskog parkinga d.o.o. , sponzorstva i donacije dodjeljujemo jednom godišnje putem Javnog poziva koji raspisujemo i ove godine,a cilj nam je pridonijeti kvaliteti života u zajednici i promociji Šibenika u Hrvatskoj“, kažu u Gradskom parkingu.

 

Predmet natječaja je dodjela donacija za podupiranje projekata i programa iz područja:
Mladi:sportske aktivnost djece i mladih, odnosno za djecu i mlade; kulturno- umjetničke aktivnosti djece i mladih, odnosno za djecu i mlade, organizacija izvannastavnih i izvanškolskih aktivnosti.

Umjetnost i kulturna baština: promocija hrvatske kulture, aktivnosti očuvanja nacionalne i lokalne kulturne baštine, glazbene, scenske i likovne aktivnosti.

Humanitarno djelovanje kroz odgojno-obrazovni rad s djecom i mladima s posebnim potrebama.

 

Tekst natječaja s pripadajućom prijavnicom nalazi se na www.gradski-parking.hr

 

Iz kategorije: Vijesti