Sidebar Menu

Datum objave: 24. Lipanj 2018

Policija nije otkrila počinitelje ni u jednom od četiri posljednja slučaja ispisivanja neprimjerenih grafita

Diana Ferić
Diana Ferić

Čak na četiri lokacije na području Šibenika prijavljeno je u posljednjih mjesec dana ispisivanje grafita nepristojnog i neprimjerenog sadržaja, kako doznajemo u Policijskoj upravi šibensko kninskoj, ali počinitelji ni u jednom slučaju još nisu otkriveni. Prošlog tjedna, išarane su tako površine na plaži Rezalištu ustaškim znakovima, ali i prostačkim, neartikuliranim porukama i simbolima, a isto se dogodilo prije nekoliko dana na Vidicima, u Ulici Frana Supila. U noći s 13. na 14. svibanja, podsjećamo,  grafiti su osvanuli na gradskom groblju Kvanj, na spomen kosturnici palim antifašistima te u Ulici Ivana Meštrovića.

 

„Odmah po zaprimanju dojava policijski službenici su izašli na mjesto događaj gdje je obavljen očevid, a o svemu utvrđenom i prikupljenim saznanjima je izviješteno Općinsko državno u Šibeniku. Obaviješteno je i Komunalno redarstvo Grada Šibenika radi brisanja grafita. Napominjemo, da se ovakvi događaji kvalificiraju kao kazneno djelo oštećenja tuđe stvari opisano i kažnjivo po članku 235 KZ-a. Počinitelji se progone po prijedlogu oštećenog ,a kada je riječ o državnoj imovini progon se provodi po službenoj dužnosti", kažu u Pu šibensko - kninskoj.
 

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.