Datum objave: 01. Kolovoz 2018

Mario Biondi sutra na tvrđavi svetog Mihovila izvodi svoje uspješnice,ali i nove pjesme

Diana Ferić
Diana Ferić

Sezona dobrih vibracija na tvrđavi sv. Mihovila u punom je jeku, a uskoro na nju stiže i ime s kojim je bila najavljena – Mario Biondi!

 

Simpatični Talijan će u četvrtak, 2. kolovoza izvesti, uz dobro poznate uspješnice, i pjesme s aktualnog albuma Brasil, čime će šibenska publika biti među prvima koja će ih slušati uživo. Nastao u suradnji s renomiranim brazilskim glazbenicima, sniman u Rio de Janeiru, album predstavlja konačnu potvrdu Biondijeve ljubavi prema brazilskoj glazbi.

 

Zvuk soula, jazza, popa i bossa nove ispunjavat će tvrđavu i toplu ljetnu večer, a Biondijev glas u kombinaciji sa spontanošću i zabavljačkim talentom garantiraju jedinstveno koncertno iskustvo svima koji će se naći u publici.

Večer će se nastaviti pod tribinama, žanrovskim obratom uz glazbu Alexa Barcka, jednog od osnivača DJ kolektiva Jazzanova. Svojim će setom Barck rasplesati publiku uz zvuk nu jazza, elektronske i house glazbe i dati svoj pečat nezaboravnoj večeri iznad mora, ispod neba.

 

Malo je ulaznica preostalo za ovaj ljetni koncert, te se mogu osigurati u City Pointu (Don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, te u sustavima www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com po cijeni od 250 kuna.
Članovi Kluba prijatelja u City Pointu šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica (individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice popust na 2 kupljene ulaznice), kao i nositelji Maestro i Mastercard kartice, dok vlasnici Addiko bank kartice ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

 

Iz kategorije: Vijesti