Datum objave: 01. Siječanj 2019

ŠIBENIK DOČEKAO 2019. PLEŠUĆI I PJEVAJUĆI UZ THE FRAJLE I KAWASAKI 3

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčani su dočekali novu 2019. godinu plešući i pjevajući uz izvrsne "Frajle" i prpošni "Kawasaki 3".

Program je bio raspoređen na tri pozornice pa su Šibenčani mogli birati, a nije bilo lako izabrati. Naime na trgu ispred zgrade županije svirao je bend "Kawasaki3" koji se još uvijek deklarira kao punk band i svrstava među alternativce, ali je u Šibeniku svirao kao prekaljeni rock band. "Kawasaki 3" je uspio rasplesati Šibenčane koji ne mogu biti nezadovoljni ugođajem. Stotinjak metara dalje, u đardinu svirale su sjajne "Frajle". Zbog njih je đardin bio pun kao šipak, a došli su ih slušati Šibenčanke i Šibenčani svih uzrasta. Čini se da su "The Frajle" čak uspjele ukrasti show zagrebačkim pankerima koji su imali znatno veću pozornicu i naoko atraktivniji prostor tj. veći trg koji može primiti više publike od đardina.
Uz to sviralo se na još jednom trgu, a tamo se okupila uglavnom mladost koja voli DJ glazbu.

Mirna i ne previše hladna noć izmamila je na doček Nove godine bojne Šibenčane koji se ne mogu požaliti na program jer je bilo zaista za svakoga po nešto i svatko je mogao izabrati ono što mu se sviđa.
Dugo najavljivani koncert makedonskog glazbenika i skladatelja Kirila Džajkovskog počeo je dosta kasno, a brojnija publika počela se okupljati tek nakon što su svoj nastup u đardinu završile "The Frajle". 

Klikni na https://youtu.be/H3hosEre5k0 i pogledaj video.

Iz kategorije: Vijesti