Datum objave: 20. Ožujak 2019

Izlagači iz Šibensko - kninske županije uspješno nastupili na Mediteranskom sajmu u Dubrovniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Pet tvrtki iz Šibensko - kninske županije i to BEL-CRO Trade d.o.o., Nira d.o.o., Porcus d.o.o., Obrt Sapunoteka i OPG Šime Mijatović predstavilo se na 16. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva je održan od 14. do 17. ožujka u hotelu Tirena na Babinom kuku u Dubrovniku,

 

Izlagači su zadovoljni ovogodišnjim predstavljanjem koje su im omogućile Šibensko-kninska županija i HGK – Županijska komora Šibenik osiguranjem plaćenoga izložbenog prostora na tom vrijednom međunarodnom sajmu koji znatno pridonosi promociji proizvoda Šibensko-kninske županije.
Proizvodi koji su bili izloženi (razni suhomesnati proizvodi – pršut, panceta, pečenica, suhi vrat, sapuni od maslinova ulja i prirodna kozmetika od hladno prešanih i eteričnih ulja) naišli su na velik interes posjetitelja sajma.

 

Dubrovački sajam svake godine bilježi izuzetno dobru posjećenost, a šibenski su izlagači i ove godine postigli znatan uspjeh u prodaji svojih proizvoda i u ostvarenim poslovnim kontaktima. Predsjedniku ŽK Šibenik Ivanu Soži koji ih je posjetio na Sajmu posebno su istaknuli zadovoljstvo dobrom organizacijom nastupa te su spremni uključiti se u izlaganje i slijedeće godine.

 

U zabavnom dijelu programa sajma nastupila je šibenska klapa Bonaca.
 

Iz kategorije: Vijesti