Datum objave: 30. Srpanj 2019

Netko je u Bilicama vatrogasca dok je bio na požarištu prijavio za nepropisno parkiranje

Diana Ferić
Diana Ferić

Mediji jutros prenose vijest s Facebook profila DVD Bilice kako je policija jednom njihovom članu koji je 20 sati bio na požarištu, iako je na vozilu bila istaknutu oznaku 'vatrogasci' na vjetrobranu ostavila kaznu za nepropisno parkiranje. Provjerili smo u policiji što se točno sinoć dogodilo.

"Zahvalama nikad kraja pa tako se i sada zahvaljujemo P.U. šibensko-kninskoj koja je zalipila našem vozaču Ediju Mikulandri koji 20 sati proveo na požaru i parkirao na parapet ispred DVD-a i uz to imao službenu oznaku na vjetrobranskom staklu "VATROGASCI 193" te zaklonio nama pristup Hvala gospodo od srca!!!! P.S. Zahvaljujemo i gospođi koja je slikala auto i poslala policiji sliku te ih zvala', to su dakle objavili na svom Facebooku".

Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske kaže da su jučer u 18. 40 sati dobili prijavu da su kod zgrade općine u Bilicama nepropisno parkirana vozila
"Policija je izašla na teren i među tim vozilima zatekla i vatrogasno vozilo. Naš službenik je morao ostaviti kazni, ali ćemo danas utvrditi je li postojao valjan razlog zbog kojeg je to vatrogasno vozilo bilo tamo parkirano", objasnila je.  

Nakon dva sata policija je  tu kaznu "povukla".

"Drago nam je izvijestiti vas da je PU Šibensko-kninska promptno reagirala i iskoristila svoje zakonsko pravo te nakon ispitivanja svih okolnosti ukinila kaznu za nepropisno parkiranje napisanu našem članu. Hvala PU na brzoj reakciji i ispravljanju posljedica ovog nesporazuma" napisali su na Facebook stranici pripadnici DVD -a Bilice.

Iz kategorije: Vijesti