Datum objave: 12. Kolovoz 2019

Policija uhitila 34 - godišnjeg Britanca jer sumnjaju da je dilao drogu na Garden festivalu

Diana Ferić
Diana Ferić

Britanca (34), kod kojeg su zatekli drogu i digitalni vagu za vaganje droge koju je, sumnja se, dilao na Garden festivalu u Tisnu šibenska policija osumnjičila je, nakon kriminalističkog istraživanja za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i privela u pritvor.

"Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima policija je osumnjičenog 9. kolovoza oko 23.20 sati zatekla u Tisnom s drogom. Uhićen je i priveden u Odjel kriminaliteta droga na kriminalističko istraživanje. Tijekom kriminalističkog istraživanja, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku,pretražen je apartman i popratni prostori, koje koristi osumnjičeni, gdje je, uz pomoć službenog psa za detekciju droga Aria, pronađena i oduzeta droga i novac", ističe Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem na te okolnosti je utvrđeno da je osumnjičeni neovlašteno posjedovao više vrsta droga raspodijeljenih u manje težinske jedinice, i to, 25 grama MDMA, 22.5 grama kokaina, 11.7 grama ketamina, 3.1 gram marihuane, 6.9 grama hašiša, kao i digitalnu vagu, koja mu je služila za vaganje droge u manje težinske jedinice, namijenjene daljnjoj prodaji konzumentima na području Tisnog, za vrijeme održavanja „Garden festivala“. Policija je pronašla i 76 komada prozirnih PVC vrećica sa zip zatvaračem koje su mu služile za pakiranje droge, a osnovano sumnjaju da 35.000 kuna koje su pronašli potječe od preprodaje droga.
  

Iz kategorije: Vijesti