Datum objave: 24. Rujan 2019

Bulj tvrdi da je razotkrio muljažu Plenkovića i ministra Ćorića oko izbora ravnatelja NP Krka

Diana Ferić
Diana Ferić

Miro Bulj u svojoj novoj Facebook objavio je da je  razotkrio je premijera Andreja Plenković i ministra Čorića koji prebacuju odgovornost jedan na drugoga, a u vezi s imenovanjem ravnateljice NP Krka koje je i Upravni sud, nakon tužbe dr.sc. Ljiljane Zmijanović doveo u pitanje, a ministar to ignorirao.
 Napisao je:
“U odgovoru na moj upit o nezakonitom imenovanju ravnateljice NP ,,KRKA” premijer Andrej Plenković navodi da za sve nejasnoće pitam ministra Ćorića. Ja pitam ministra Čorića koji mi danas odgovora da je dao odgovor Plenković, u kojem piše da pitam Ćorića.

Prebacivanje odgovornosti dvojca Plenković-Ćorić je potvrda da su muljali oko izbora ravnatelja Nacionalnog parka Krka kada je odabrana kandidatkinja s dvije stranačke iskaznice HDZ-ovom i HNS-ovom, a nije imenovana osoba koja je doktorica znanosti i sa statusom hrvatskog branitelja”, kaže Bulj.


Dr. sc. Ljiljana Zmijanović koja se ne predaje pa je ponovno podnijela tužbu Upravnom sudu zbog toga što je ministar Ćorić potvrdio odluku o izboru Nelle Slavica, bez obzira na ukazane nepravilnosti, kratko nam je komentirala da se sada potvrdilo da je predsjednik hrvatske vlade Andrej Plenković u travnju ignorirao postojanje sudskog spora što je nečuveno.
 

Iz kategorije: Vijesti