Datum objave: 22. Siječanj 2020

TUGA U DOMU ŠKENDEROVIH / Iznenada preminuo 39 - godišnji sin poznatog pjevača, Šibenčanina Zdravka Škendera

Diana Ferić
Diana Ferić

Pjevača Zdravka Škender zadesila je najteža stvar koja može jednog roditelja, iznenada mu je preminuo sin Tomislav (39). Tužnu vijest podijelio je na Facebooku.

"U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi otac, sin i brat, gospodin Tomislav Škender preminuo u petak 17. siječnja 2020. u 39. godini života. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u četvrtak 23. siječnja u 11.20 sati na krematoriju na Mirogoju", stoji u osmrtnici.

Zdravko Škender sa suprugom Anđelkom uz pokojnog Tomislava ima kćer Kristinu.

Tomislav je, kako je o njemu pričao otac, bio izrazito glazbeno talentiran i odlično je svirao gitaru, ali nikad se nije time profesionalno bavio.

"Nisam nikada nisam imao želju da se djeca bave mojim poslom jer je vrlo težak. Žao mi je ako sam im ponekad uskratio ljubav jer sam izbivao iz kuće zbog nastupa", prenosi Jutarnji Škenderove riječi.

Prije nekoliko godina Škender se povukao iz medija.

"Izgubio sam se u moru nekih novih ljudi koji dominiraju naslovnicama. Nisam imao adute poput drugih i oslanjao sam se samo na pjesmu i emociju koju sam dijelio s publikom", iskreno je rekao pjevač koji je ostao u kolicima nakon prometne nesreće 1980. godine.

No, posljednjih godina i dalje je nastupao u regiji i inozemstvu.

"Sad mogu reći da sam hrabro prebrodio teške prepreke u životu, boreći se iz dana u dan. Znalo mi je biti užasno teško, plakao sam zbog toga, no nisam se predavao i opstao sam jedino i isključivo zahvaljujući mojoj publici.

Publika me vratila u život svojom energijom i ogromnom količinom ljubavi koju mi svakodnevno upućuje, kako preko društvenih mreža, tako i na svim koncertima", izjavio je Škender za Jutarnji list prije tri mjeseca.

Iz kategorije: Vijesti