Datum objave: 01. Ožujak 2020

87 MU JE GODINA TEK / Naš Špiro Guberina napunio je danas 87. godinu, neka nam poživi još!

Diana Ferić
Diana Ferić

Špiro Špula, Jozo škovacin, ribar Šime....samo su neke od brojnih uloga velikog glumca, čov'ka i Šibenčanina koji danas broji lipi životni zbroj od 87 godina, napisala je šibenska novinarka sa splitskom adresom Ojdana Koharević  podsjećajući  na današnji, 87. rođendan Šipe Guberine, najpoznatijeg šibenskog glumca.

" I šta god napišemo, kažemo ili mislimo o ovom glumcu bit će malo i premalo za ono šta je Špiro Guberina učinija za glumačku scenu u Hrvata ❤ Za šibensku medijsku i glumačku scenu, a i vlast, na žalost, beznačajan, jer 'muke mi ježove', u hrpi raznoraznih vijesti, ni riječ o velikoj životnoj obljetnici velikog glumca i Šibenčanina 😥 I šta bi reka Jozo škovacin 'Aj ćerce kom' briga za rođendane, triba pomest ul'cu da se blišći...", dodala je kolegica Koharević.

Špiro danas živi u Domu za stare i nemoćne u Klaićevoj ulici u Zagrebu. Posjetili smo ga nedavno zbog projekta "Šibenski velikani" i uzeli smo otiske njegovih ruku za budući šibensku Stazu slavnih. Iako je bio u dosta lošem zdravstvenom stanju nije nas zaboravio upitati - "A kako je u mom Šibeniku, što kažu moji Šibenčani ?". Za sada šjor Špiro želimo Vam sretan rođendan i da još poživite!

Iz kategorije: Vijesti