Datum objave: 09. Ožujak 2020

VELIKE JE ŠIBENSKO SRCE / Obitelji Čondić stiglo više od 50 paketa pomoći,Grad dogovorio kako nabaviti knjige za njihovu djeci u odmah im uskače novčanom pomoći

Diana Ferić
Diana Ferić

Samo u dva  dana građani koji žive na području  Župe sv. Petra donirali su velike količne  odjeće i školski pribor za obitelj Čondić i njihovu djecu kojima je nesretnim slučajem izgorio stan u zgradi na Vidicima i sve u njemu.  Prikupljeno je preko 50 paketa pomoći koje će obitelj Čondić preuzeti kada bude bila u mogućnosti, objavili su iz te  župe i  zahvalili na svim novčanim donacijama koje se ovih dana predali u župnom uredu i u škrabici u crkvi koja je namijenjena za donacije obitelji Čondić.

Grad Šibenik će odmah, izravno na račun obitelji Čondić, uplatiti novčanu pomoć za ono što im je sada najnužnije. Školama  koje pohaađaju djeca obitelji Ćondić bit će iz gradskog proračuna uplaćen novac, a oni će za njih nabaviti školske udžbenike i radne zadatke, kako doznajemo od dogradonačelnika Paška Rakića.

"Ostale oblike pomoći rješavat ćemo u hodu", istaknuo je Paško Rakić.

Uključio se i Zeleni grad koji će besplatno odvesti iz izgorjelog stana sav otpad.

Podsjećamo vas da se novčane donacije mogu uplaćivati na račun HR1224020063210074744 Erste bank Lana Brajković (kćer) uz naznaku „Donacija za pomoć obitelji Čondić“.

Iz kategorije: Vijesti