Datum objave: 19. Ožujak 2020

CORONAVIRUS POVRĐEN I U ŠIBENIKU / Županijski stožer se ne oglašava, objavljeno da je u Šibeniku dvoje zaraženih, a neki spominju i više

Diana Ferić
Diana Ferić

Županijski stožer civilne zaštite još se ne oglašava, ali izgleda da među 10 novozaraženih u Hrvatskoj ima i Šibenčana. Spominju se dva slučaja, mladića koji je bio na skijanju u Austriji i studentice koja studira u Zagrebu, a u Šibeniku je proteklih dana bila u izolaciji.

Županijski stožer je jučer najavio da su četiri uzorka suspektna i da se rezultat očekuje do kraja dana, ali nakon toga nisu ništa priopćili. Dok službeni izvori šute "ulica" priča o čak četiri zaražene osobe u Šibeniku i to imenom i prezimenom.  Netko pak govoi da je među dvoje oboljelih  mlada liječnica koja je bila na specijalizaciji u KBC Dubrava.

U Hrvatskoj je trenutno 99 zaraženih, a od ponoći su na snazi odluke kojima se zabranjuju javna okupljanja i sportski događaji, obustavlja rad u ugostiteljskim objektima i prodavaonicama osim prehrambenih i ljekarni, obustavlja se rad sportskih i rekreacijskih centara i obustavljaju se vjerska okupljanja.

Iz kategorije: Vijesti