Datum objave: 10. Travanj 2020

KORONAVIRUS NIJE ZAUSTAVIO RADOVE NA POLJANI/ Pogledajte kako izgleda podzemna garaža

Diana Ferić
Diana Ferić

Mnoge su djelatnosti i aktivnosti stale u doba koronavirusa, ali ne i građevinski radovi na Poljani. Oko naše kamere "uhvatilo" je jučer dogradonačelnika Šibenika Danijela Miletu u zanesenom razgovoru s izvođačima radova.

"Na Poljani i oko nje radovi teku po planu. Sređuje se i unutrašnjost garaže. Jedino što je blaga nepoznanica su pojedini elementi opreme koji stižu iz Italije gdje su tvornice trenutno zatvorene. Za sada i dalje planiramo da sve bude gotovo prije ljeta. Za dva tjedna stiže atraktivna čelična nadstrešnica od 100 četvornih metara".

Ono što je građanima nevidljivo je upravo što se događa u podzemnoj garaži, a kako fotke kazuju, i ona je uvelike dovršena. Predviđeno je, kao što je poznato, 256 parkirnih mjesta.

Izgradnja garaže sa svim popratnim elementima koji dolaze u nju, koštat će oko 35 milijuna kuna , a 15 milijuna kuna na uređenje trga prometnicu i semaforizaciju.

Poznato je i da je za tu investiciju Grad Šibenik dobio novac iz Evropskih fondova,a glavnina se financira kreditom Gradskog parkinga.

Iz kategorije: Vijesti