Sidebar Menu

Datum objave: 01. Svi 2020

KRENULO JE / Šibenik za cijeli svijet s tvrđave Barone danas do 23. 59 sati

Diana Ferić
Diana Ferić

Millenium 4 Šibenik krenuo je s šibenske tvrđave Barone u cijeli svijet  danas točnu u 10 sati Šibenskom baladom, a događanje  se nastavlja glazbom šibenskih autora.

Jedna genijalna ideja, velika količina ljubavi prema glazbi, svojem gradu, ali i cijelom planetu, nemjerljiv broj neprospavanih noći, telefonskih poziva, četiri tvrđave koje omeđuju grad, popriličan broj zvučnih imena svjetske elektroničke glazbe... tako bi otprilike glasio recept za najveći audiovizualni hrvatski online spektakl, koji se u Šibeniku priprema za 1. svibnja, napisoa je o tom događanju Jutarnji list.

Kako kažu glavni akteri ove priče, ime “Millennium - Šibenik za cili svit” nametnulo se od samog početka, kad je Božidaru Gracinu Boći, legendi šibenske klupske scene, palo na pamet kako vrhunskom glazbom i slikom, uz pomoć društvenih mreža, usprkos koronavirusu i izolaciji, iz vlastitog doma poslati poruku pozitive i ljubavi u svijet. Osim glazbe svih žanrova koju su za ovaj jedinstveni događaj, šibenski spektakl namijenjen cijelom svijetu, pripremili domaći i svjetski poznati DJ-i, poput Davida Guette, Martina Savagea, Paola Barbata, Sonica, Cristiana Varele i brojnih drugih, ljepote grada po čitavom će planetu tijekom 14 sati programa odašiljati dva drona koji će letjeti nad Šibenikom.

Uvečer će se dronovima pridružiti i laseri. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.