Sidebar Menu

Datum objave: 11. Svi 2020

BUDIMO ODGOVORNI / Kiša (ni)je pokvarila guštanje u prvoj kavi u šibenskim kafićima nakon 45 dana apstinencije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Južina, sivi oblaci i kiša nekima nisu, a nekima jesu pokvarili uživanje u prvoj kavi u šibenskim kafićima nakon 45 dana apstinencije. Ugostitelji su se dobro pripremili i dosljedno primjenjuju propisane mjere. Gostima je jutros bilo malo teže snaći se. Još se nitko nije privikao da posudice sa šećerom ne smiju biti na stolu, da razmak između gostiju mora biti dva metra (što posebno teško pada jer tko ide u kafić da bi sjedio sam?), da se promijenila procedura plaćanja računa i još dosta toga što će sigurno prestati postojati prije nego što se stvore nove navike.

Uglavnom, ispijanje prve kave nakon 45 dana bilo je - kontemplativno jer je umjesto uz listanje novina i razgovor proteklo u manje više nijemom misaonom promatranju svijeta i života. Ono što se nije promijenilo to su izvrsna espresso kava po kojoj su šibenski kafići nadaleko poznati.    

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.