Sidebar Menu

Datum objave: 11. Svi 2020

IPAK RADE NEKE ŠKOLE U ŠIBENIKU / U osam škola koje su proradile na nastavu je došlo 28 učenika, ne rade OŠ Juraj Šižgorić, Juraj Dalmatinac, Vidici, Vrpolje i Brodarica.

Diana Ferić
Diana Ferić

Ipak je danas, 11. svibnja  ukupno 28 učenika nižih razreda osnovnih škola u Gradu Šibeniku ponovno je sjelo u školske kupe, a prema  odluci roditelja, nastavu učenici ne pohađaju u sljedećim školama: OŠ Juraj Šižgorić, Juraj Dalmatinac, Vidici, Vrpolje i Brodarica.

 

Najviše učenika, njih šest, nastavu pohađa  u školi u Zatonu, po četiri učenika u OŠ Meterize, područnoj školi u Ražinama,  troje ih je u OŠ Faust Vrančić i OŠ Tin Ujević, dok je po dvoje učenika u školama na Krapnju, Zlarinu, Prviću te u OŠ Petar Krešimir IV.  

 

Od danas je nastavljen i rad u  vrtićima koji djeluju na području grada Šibenika , sukladno uputama HZJZ, priopćilis u iz gradske uprave.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.