Datum objave: 02. Lipanj 2020

IMA SLUHA ZA "MALOG ČOVJEKA" / Dogradonačelnik Rakić se na primjeren način oprostio od gradske čistačice Ivanke Klarić koja je nakon 32 godine predanog rada otišla u mirovinu

Diana Ferić
Diana Ferić

Lijepu gestu napravio je danas šibenski dogradonačelnik Paško Rakić pozvavši u svoj ured na prijem Ivanku Klarić koja je nakon 32 godine rada u sadašnjem "Zelenom gradu" otišla u mirovinu. Prihvatila je poziv i došla je  sa svoje dvije kolegice , a dogradonačelnik Rakić joj je zahvalio na njezinom predanom radu i brizi za čistoću Šibenika.

"Ovaj prijem je mali znak pažnje i zahvalnosti i gđi Ivanki i svim vrijednim djelatnicima “Zelenog grada”. Zahvaljujući njihovom trudu naš grad je čist i uredan. Ako ih želimo poštivati onda svi budimo odgovorni i prema njima i prema našem gradu. Gđa Ivanka je zadnjih godina pokrivala centar grada i mislim da nema onoga tko je ne zna. Uvijek je s osmijehom na licu odgovorno i profesionalno obavljala svoj posao. Pristupačna i vječno nasmijana držala je centar grada “pod svojom kontrolom Ona je svijetli primjer kako se svi trebamo odnositi i prema svom poslu i prema ljudima"; kazao nam je Paško Rakić.

Iz kategorije: Vijesti