Datum objave: 17. Lipanj 2020

NOVAK ĐOKOVIĆ DOLAZI I U ŠIBENIK / Želi se pokloniti Draženu Petroviću, najvećem sportašu na ovim prostorima

Diana Ferić
Diana Ferić

Svjetski poznati tenisač Novak Đoković koji je jučer stigao u Zadar na teniski susret Adria Tour posjetit će i Šibenik kako bi se poklonio velikom košarkašu i čovjeku Draženu Petroviću.

" U planu mi je posjetiti i Šibenik kako bi se poklonio jednom od najvećih sportaša s ovih prostora Draženu Petroviću. Želja mi je posjetiti Baldekin, gdje je postavljen spomenik Draženu, te njegov stan u Preradovićevoj ulici koji je preuređen u spomen sobu" , kazao je po dolasku u Zadar Đoković, kako prenose mediji.

Turnir Adria Tour održat će se ovog vikenda, a nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od danas na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni program.

FOTO:HTS

Iz kategorije: Vijesti