Datum objave: 18. Lipanj 2020

IZBORI 2020. / Najezda estradnih zvijezda, pjevača, pjevačica i rockera na izborima za Sabor. Šibenske uzdanice ne sudjeluju.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Punoljetni građani Hrvatske koji se pribojavaju da na predstojećim izborima neće imati za koga glasovati jer su liste tanke, a kandidati ili potrošeni ili bez karizme i težine, nisu u pravu. Izborne liste kriju mnoga iznenađenja i nude neočekivano bogat izbor posebno kada je riječ o poznatim imenima iz svijeta estrade, a ima i rockera.

Na listi za Sabor su roker Mile Kekin, sjani pjevač Ricardo Luque, frontmen slavnog "Cubisma", pa onda još Ljiljana Nikolovska, pjevačica popularnog "Magazina", slijedi glazbenik Mario Budišćak, mjesto u Saboru želi i Ante Vlašić, poznatiji kao Ante Cash. Na listi je kod nas na žalost malo poznati pjevač i trubadur Ivica Pepelko, a glavna zvijezda izbora 2020. bit će Mladen Grdović. Grdovića je na svoju listu stavio Željko Kerum koji izjavljuje da je želio među svojim favoritima za Sabor imati i Mišu Kovača, ali da Mišo zbog zdravstvenih razloga nije mogao prihvatiti kandidaturu.

Šibenski estradnih zvijezda na kandidacijskim listama nema. Šibenske uzdanice poput Marka Škugora ili Đanija Stipaničeva ne sudjeluju u izbornoj utrci. U mini anketi mišljenja su bila podijeljena. Pola ispitanika je smatralo da je to dobro i da su Marko i Đani previše pametni dečki da bi se bacili u politiku, a druga polovica je  mišljenja da je šteta što među kandidatima u 9. izbornoj jedinici nema kandidata poput njih dvojice i da bi oni, bez obzira na kojoj listi bili, mogli Hrvatsku učiniti boljom.  

Iz kategorije: Vijesti