Sidebar Menu

Datum objave: 14. Srpanj 2020

UČENICI KAO TURISTIČKI VODIČI / Učenici TUŠ -a predstavili su danas tri moguće turističke rute po Šibeniku koje na drukčiji način pričaju o šibenskoj baštini

Diana Ferić
Diana Ferić

Troje učenika usmjerenja i hotelijersko-turistički tehničari iz Turističko-ugostiteljske škole danas su Iva Bačić, Karmen Aleksić i Domagoj Badžim organizirali tri vođene rute po Šibeniku u kojima su govorili o glazbenoj tradiciji, šibenskim velikanima i detaljima u povijesnoj baštini Šibenika. Mentori su im bili vodiči šibenske Udruge vodiča "Mihovil",a publika njihvi kolege i predstavnici Turističke zajednice Šibenika.

Učenici su bili sigurni u sebe i zanimljivim pričama uspjeli su zainteresirati publiku. Šteta je jedino što je u tomu što su pričali bilo i faktografskih netočnosti što, naravno nije njihova krivica.

Sve u svemu vrijedna inicijativa Turističke škole u Šibeniku i prilika da učenici i u praksi pokažu ono što su teoretski naučili.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam