Datum objave: 21. Kolovoz 2020

TESTIRANJE TURISTA NA COVID 19 / TZ Šibensko - kninske županije sufinancira i koordinira rad novog punkta za testiranje turista na koronavirus

Diana Ferić
Diana Ferić

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije sufinancirat će  liječnički tim koji će testirati turiste prije povratka u njihove matične zemlje, a preuzela je i koordinaciju te usluge za turiste i o tome obavijestila sve dionike u turizmu na području naše županije za što će biti otvoren poseban punkt.

To je odlučeno na današnjoj sjednici Županijskog stožera civilne zaštite koji se sastao u užem sastavu zbog značajnog porasta broja pozitivnih osoba na COVID-19 u Šibensko - kninskoj  županiji te obveze testiranja turista pri povratku u svoje zemlje. Glavna tema sastanka bila je organizacija punkta za testiranje turista.

Na sastanku je dogovoren model testiranja turista na COVID-19.

Kontakt osoba ispred TZ Šibensko-kninske županije sa kojom turistički subjekti mogu dogovoriti termine, te dobiti potrebne informacije, o načinu, vremenu i mjestu testiranja je  Ivana Lušić, +385 9873 7404, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pri naručivanju testiranja treba voditi  računa da je potrebno naručivanje minimalno 24 sata ranije, kao i da je čekanje rezultata 24-48 sati.

Punkt počinje s radom u ponedjeljak 24. kolovoza 2020.

FOTO: ŠibenikIN

            

Iz kategorije: Vijesti