Datum objave: 11. Rujan 2020

REKONSTRUIRATI SE MORA / Zatvara se ovog vikenda za sav promet nedavno uređena Ulica kralja Zvonimira kako bi se popravilo ono što je loše napravljeno

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog rekonstrukcije kolnika na nedavno uređenoj Ulici kralja Zvonimira i uklanjanja propusta koji su napravljeni prilikom njezine obnove, a prema ocjeni gradonačelnika Željka Burića nisu plod fotomnotaža ili zlonamjernih primjedbi, danas se u 16 sati za sav promet zatvara dio te ulice od Vatrogasnog doma do ulaza u Zadarsku ulicu i tako će biti do ponedjeljka u 4 sata. Rekonstrukcije dijela kolničkog sloja nužna je kako bi se poboljšala površinska odvodnja oborinskih voda jer je kod prve veće kiše ta ulica poplavila.

 U "Vodovodu i odvodnji", koja je investitor tih radova kažu da se "sanaciji ovog dijela Ulice kralja Zvonimira pristupa se zbog uočenih nedostatnih poprečnih nagiba ulice što uzrokuje slabu odvodnju vode s kolnika tijekom jačih oborina.

"Molimo vozače iz zapadnih dijelova grada, Crnice i Njivica da tijekom vikenda za odlazak u centar grada koriste Državnu cestu D8, Jadransku magistralu i istočne ulaze u grad, Rokići i Vidici. Vozače koji iz centra grada prometuju prema zapadu, Njivicama i Meterizama da za izlaz iz centra grada koriste ulice Put gimnazije i Bana J. Jelačića preko Šubićevca", poručuju iz Vodovoda i odvodnje Šibenik.

To što se rekonsturira i poprvalja ulica koja je nedavno uređena i pompozno otvorena komentirala je na svom facebookprofilu gradska vijećnica Iris Ukić Kotarac.


"Rekonstruirati se mora, da li zbog "suočavanja s argumentima" ili zbog "montirane snimke" koja služi u "politiziranju činjenica" ili pak zbog novog plovnog puta na ulazu u garažu. Sada sasvim svejedno je. Važno je da se danas, od 16,00 sati, samo nekoliko mjeseci od filmskog otvaranja Zvonimirove ulice, ta ista ulica koja se radila (pre) dugo ipak zatvara sve kako bi se otklonili "lagani propusti".

Da parafraziram prvog čovjeka grada, budimo razumni i poštujmo dokaze, kad već ne poštujemo svoje sugrađane odnosno one koji se usude !

U nastavku donosim vam snimku "laganih propusta" a koju snimku je napravila jedna "seoska budala" koja, kako kaže doktor, predstavlja onu grupu ljudi u gradu koji se bune a koji po njegovom mišljenju "u životu nisu ništa radili ni napravili pa niti išta mogu korigirati, da sjede, pišu i iznose vlastite misli bez da se suoče s argumentima".

Iz kategorije: Vijesti