Sidebar Menu

Datum objave: 13. Rujan 2020

RASLINSKI MARATON - Tonči Lokas sam isplivao Raslinski maraton. 10 kilometara i 200 metara preplivao je za 3 sata, 28 minuta i 8 sekundi

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tonči Lokas, plivač maratonac sam je isplivao ovogodišnji Raslinski maraton koji je morao biti otkazan zbog epidemioloških mjera za suzbijanje zaraze virusom COVID-19. Stazu od Rasline do plaže Banj u Šibeniku dugu 10 kilometara i 200 metara preplivao je za 3 sata, 28 minuta i 8 sekundi, a u finišu mu se pridružio sin Vito. Tako je, iako na simboličan način, 11. raslinski maraton ipak održan. Tonči je sačuvao vrijednu tradiciju, a postigao je i osobni rekord jer je marato isplivao za vrijeme pola sata kraće od onog za koje je mislio da ga je u stanju postići.
Tonči se rekreativnim plivanjem bavi dvadeset godina, jedan je od Društva športske rekreacije Raslina i do sada nije izostao ni s jednog Raslinskog maratona. Svoj pothvat organizirao je sam, a pobrinuo se i za regularnost tako da je rezultat kojeg je postigao, zabilježen kao službeni.

FOTO: Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.