Datum objave: 20. Listopad 2020

NOVO DOGAĐANJE U ŠIBENIKU / U subotu starta "Zelenarijum", sajam na kojem ćete moći kupovati biljke, razmjenjivati ih, ali i dobiti dragocjene savjete

Diana Ferić
Diana Ferić

Sajam biljaka - Zelenarijum bit će održan u subotu, 24 listopada u Šibeniku kao mjesto na kojem ćete moći razmijeniti svoje bilje za neke druge, kupiti ih po simboličnim cijenama ili dobiti odnosno dati savjete o tome kako njegovati biljke.

Ovisno o vremenskim prilikama i epidemiološkim uvjetima bit će organiziran u Azimutu ili ispred njega.  Morate se unaprijed prijaviti za sudjelovanje na tom sajmu, posebno ako imate više od jedne ili dvije biljke koje biste udomili na drugu adresu.

'Biljke, cvijeće, lončanice, sadnice možete razmjenjivati, davati besplatno ili za bagatelu. Također, nemojte škrtariti ni na savjetima kako što duže biljku ostaviti na životu i u kojim uvjetima ovisno o tome radili se o sobnim ili balkonskim biljkama', poručili su organizatori  iz Udruge Fotopoetka. Poseban poziv upučuju upravo onima koji se dobro razumiju u biljke da se jave članovima organizacijskog odbora i istaknu svoju želju da preuzmu savjetodavnu ulogu tijekom Zelenarijuma i postanu 'Zeleni savjetnik'.

Sve informacije idu na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ovo je savršena prilika da svoj dom učinite zdravijim mjestom za život u vrijeme kad ništa oko nas nije kako treba biti. Osim toga, poznato je da zelena boja umiruje, djeluje blagotvorno, a već jedan pogled na šarenu boju latica mami osmijeh na lice. 'Dođite i potražite svog novog kućnog ljubimca kojeg nećete morati izvoditi vani, a koji će vam dobivenu pažnju uzvratiti pozitivnom energijom', stoji u pozivu na Zelenarijum.

Iz kategorije: Vijesti