Sidebar Menu

Datum objave: 20. Listopad 2020

KORONA / Imamo 14 novooboljelih od COVID-a-19, devetoro u Šibeniku, dvoje u Skradinu, po jednog u Kninu i Vodicama te još jednu osobu s prebivalištem izvan županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Epidemiološke prilike u Šibensko - kninskoj županiji još uvijek su nešto bolje nego u drugim ugroženijim dijelovima Hrvatske, ali broj oboljelih od COVID-a-19 ipak je u porastu. U protekla 24 sata imamo četrnaest novooboljelih osoba, devet u Šibeniku, dvije u Skradina, te po jednu u Kninu i Vodicama, te jedna osoba koja trenutno boravi na području naše županije, a prebivalište joj je drugdje. Od ukupnog broja oboljelih, devet osoba povezano je s Cvjetnim domom u Šibeniku; riječ je o osam štićenika i jednoj djelatnici Doma. Trenutno je u Šibensko - kninskoj županiji 55 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 . Četiri osobe se liječe na odjelu infektologije šibenske bolnice, a ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. U posljednja 24 sata analiziranio je 210 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 220 osoba.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.