Datum objave: 20. Studeni 2020

HAK / Olujna bura "zatvorila" Maslenički i Paški most te Jadransku magistralu kod Karlobaga

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvoreni su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama DC-50 i DC-27 preko Gračaca, Obrovca i Karina), Jadranska magistrala (DC-8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, DC-54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC-3 kroz Gorski kotar); autocesta A7 između čvorova Draga i Šmrika; Jadranska magistrala (DC-8) između Bakra i Karlobaga, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na Krčkom most zabrana je prometa za I. skupinu vozila: motocikli, prikolice za stanovanje, kamp-prikolice s tri ili više osovina, kombi-vozila visine preko 1.9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Kolnici su mokri te vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, priopćio je HAK.

Iz kategorije: Vijesti