Datum objave: 28. Prosinac 2020

KORONA / Trećina testiranih zaražena je koronom. U proteklih 7 dana u Šibensko - kninskoj županiji oboljelo je 456 osoba - najviše u Šibeniku, Vodicama i Drnišu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tijekom posljednja 24 sata u Šibensko - kninskoj županiji testirano je 18 osoba na SARS-CoV-2 virus, a pozitivnih je bilo šestoro. Čak trećina testiranih ima koronu. Od COVID-19 infekcije preminule su još tri osobe -  muškarac srednje životne dobi u šibenskoj bolnici i dva starija muškarca u kninskoj bolnici.
Trenutno je u Šibensko - kninskoj županiji 199 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici trenutno se liječi 40 osoba, od kojih su tri osobe na respiratoru, dok se u kninskoj bolnici liječe 22 osobe. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 856 osoba.

U proteklom tjednu, od 21.do 27. prosinca, u Šibensko - kninskoj županiji oboljelo je 456 osoba: 262 osobe s područja Šibenika, 26 osoba s područja Dniša, 22 s područja Knina, 37 s područja Vodica, 23 s područja Murtera, 15 s područja Tisnog, po 5 s područja Promine i Bilica, po 4 s područja Ružića, Tribunja i Civljana, 3 s područja Unešića, 2 s područja Biskupije, po 1 osoba s područja Kijeva i Pirovca, po 6 osoba s područja Rogoznice i Kistanja, 7 s područja Primoštena, 11 s područja Skradina te 12 osoba koje borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje.

Iz kategorije: Vijesti