Datum objave: 09. Veljača 2021

NIJE LAKO TAKSISTIMA / Putnik u taksiju u Šibeniku bez razloga napao vozača, a onda se odvezao vozilom

Diana Ferić
Diana Ferić

Vozača taksija splitske tvrtke je iz neutvrđenih razloga u ponedjeljak oko 1 sat u Šibeniku iz neutvrđenih razloga napao 37 - godišnji putnik kojeg je primio u vozilo, a prije toga je razbio zaštitu koja se nalazila između vozača i putnika, priopćila je PU šibensko - kninska. Policija ga je osumnjičila za nasilničko ponašanje na štetu 43-godišnjaka i neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari splitske tvrtke.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 8. veljače oko 00,45 sati u Šibeniku, iz neutvrđenih razloga, u taxi vozilu prvo pokidao zaštitu između vozača i putnika, a nakon upozorenja je tjelesno napao oštećenog vozača. Nakon što je oštećeni zaustavio vozilo osumnjičeni je nastavio s napadom na njega, pri čemu je oštećeni zadobio lakše tjelesne ozljede. Osumnjičeno je potom  sjeo na mjesto vozača i odvezao se u pravcu Brodarice"; kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: