Datum objave: 03. Ožujak 2021

POZIV TZ GRADA ŠIBENIKA / Bespovratne potpore za realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih i eno-gastronomskih manifestacija u 2021. godini

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Turistička zajednica grada Šibenika objavila je javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za manifestacije od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i međunarodnog značaja, koje doprinose razvoju turizma, te kulturne i povijesne baštine, podizanju kvalitete i količine turističke ponude, razvoju kongresnog, kulturnog, sportskog i ostalih selektivnih oblika turizma, razvoju sadržaja koji omogućuju poboljšanje kvalitete i produženje turističke sezone, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone, promociji grada Šibenika u zemlji i inozemstvu i stvaranju prepoznatljivog imidža turizma grada Šibenika.
Sredstva potpore odobrit će se za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih i eno-gastronomskih manifestacija, a bespovratna sredstva mogu se dodijeliti i koristiti isključivo za manifestacije koje se održavaju u 2021. godini.
Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe, organizatori manifestacije, odnosno, trgovačka društva, obrti, sportski klubovi, kulturne i druge javne ustanove i udruge građana.

Sve uvjete javnog poziva i dokumentaciju koju je potrebno dostaviti pregledajte na web stranicana TZ grada Šibenika: TZ GRADA ŠIBENIKA - JAVNI POZIV ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA TURISTIČKE MANIFESTACIJE U 2021.

Iz kategorije: Vijesti