Datum objave: 07. Travanj 2021

KORONA / Šibenska bolnica zbog pogoršane epidemiološke situacije reorganizira rad svih svojih odjela i privremeno ukida neke preglede i zahvate

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zbog pogoršane epidemiološke situacije i većeg broja bolesnika oboljelih od COVID-19 infekcije Ravnateljestvo Opće bolnice Šibensko - kninske županije priopćilo privremeno ukida neke preglede i zahvate. Do poboljšanja epidemiološke situacije  potpuno se ukidaju elektivni kirurški zahvati. Operacije hitnih i onkoloških bolesnika će se nesmetano odvijati.

Odjel radiologije se reorganizira i nastavlja rad kroz sve ambulante za onkološke i hitne bolesnike te Nacionalni program preventivnog programa ranog otkrivanja raka dojke.

Odjel nuklearne medicine, medicinsko-biokemijski laboratorij, citološka dijagnostika i transfuzija raditi će nesmetano i po unaprijed utvrđenom rasporedu.

 Poliklinički dio odjela kirurgije, otorinolaringologije, oftalmologije, urologije, ortopedije i interne medicine  raditi će smanjenim kapacitetima i u skladu s raspoloživim ljudskim resursima te će o daljnjim izmjenama  pacijenti i javnost  biti pravodobno obaviješteni.

Poliklinički dio Interne medicine raditi će s reduciranim kapacitetima te će pacijenti o svim promjenama biti unaprijed obaviješteni.

Odjeli neurologije, psihijatrije, pedijatrije, fizikalne medicine, dermatologije u svom bolničkom i polikliničkom dijelu do daljnjeg rade nesmetano i prema unaprijed utvrđenom rasporedu.

Dnevna bolnica i polikliničko – konzilijarna služba onkološko-hematološke djelatnosti raditi će nesmetano i prema unaprijed utvrđenom rasporedu.

S obzirom na sve gore navedeno, vidljivo je da bolnica radi u otežanim uvjetima te molimo sve bolesnike, njihove obitelji i ukupnu javnost za razumijevanje. O svim daljnjim izmjenama biti ćete pravodobno obaviješteni.
S poštovanjem.
Ravnateljica Opće bolnice Šibensko-kninske županije
Sanja Jakelić, dr.med.,
spec. dermatovenerologije

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3