Datum objave: 16. Travanj 2021

HUMANITARNA AKCIJA / Građani su se uključili u doniranje novca za nabavu kombija za "Auroru", očekuje se i pomoć tvrtki i poduzetnika

Diana Ferić
Diana Ferić

Veliki broj građana odazvao se humanitarnoj akciji Udruge osoba s tjelesnim invaliditetom Aurora iz Šibenika i Humanitarne udruge "Daj 5 od srca" iz Vodica u kojoj prikupljaju novac za nabavi kombija za prijevoz članova "Aurore". Građani su uplatili 3 400 kuna, a koji košta 65 000 kuna tako da će trebati i potporu poduzetnika i lokalne samouprave u Županiji.

"Lijepo je kad vidiš da građani cijene to što radimo i da nam žele pomoći. Naravno, oni ne mogu uplatiti neke veće iznose, ali daju od srca. Imamo obećanje da će nam Grad Vodice dati 20 000 kuna i obratiti ćemo se tvrtkama i poduzetnicima u Županiji,a nadamo s ei pomoći drugih gradova i općina", kaže Marijana Rajić, predsjednica Udruge Aurora.

Tu su humanitarnu akciju nazvali  „Kad bi malo svoga srca dali, i mi bi putovali“. Djeci i mladima s teškim invaliditetom taj je kombi nužan, pogotovo sada, kada su zbog koronakrize, uglavnom zatvoreni u svojim domovima, a u potpunosti ovise o svojim roditeljima. Kad bi Udruga nabavila kombi organizirano bi ih se na sportske i druge aktivnosti.

Novac možete uplatiti na:

Udruga” Daj 5 od srca”- Vodice

IBAN: HR9824070001500014049

BIC: OTPVHR2X

Iz kategorije: Vijesti