Datum objave: 19. Travanj 2021

RAT PLAKATIMA / NL Stipe Petrine izlazi na izbore ponovno s osebujnim porukama i poručuju da ništa ne može biti nemoralnije od HDZ -a

Diana Ferić
Diana Ferić

Službeno, predizborna kampanja za lokalne izbore još nije počela, ali rat plakatima jest i to na poticaj NL Stipe Petrine. Tako su u Kninu gotovo jedna do drugog osvanuli plakat HDZ -a i NL Stipe Petrine. Na HDZ -ovom plakatu piše "Okrenimo se budućnosti zajedno" , a na plakatu NL Stipe Petrine na jednom dijelu koji je plave boje baš kao što je i HDZ -ov stoji "J**emo vas već trideset godina,a ispod toga na drukčijoj pozadini poruka te liste. "Neće više". Slična situacija je i na nekim drugim mjestima na kojima se uz HDZ - ov plakat s porukom "Sad je bitno ... i za tvoju ulicu" pojavili plakati NL Stipe Petrine.

U HDZ - u kažu da ne žele odgovarati na takvu, kako to ocjenjuju, prostu komunikaciju ,a Petrina odgovara:

"Ništa ne može biti nemoralnije, nekulturnije, brutalnije od ponašanja HDZ-a zadnjih trideset godina. Od 1990. u svom planu i programu, koji nije objavljen javno, imaju uništenje hrvatske nacije i države".

Stipe Petrina javnosti je poznat po osebujnim plakatima i iz prijašnjih predizbornih kampanja. Neki od slogana na prethodnim izborima bili su: Stipe Petrina, za birače koji se ne daju zaj***,  ili "Petrina 'L uništava svu političku bagru i uhljebe. Pridružite se i Vi u procesu dezinsekcije županije".

FOTO: Čitatelj portala Dalmacijadanas

Iz kategorije: Vijesti