Datum objave: 26. Travanj 2021

TREĆE MASOVNO CIJEPLJENJE U ŠIBENIKU / Na cijepljenje u četvrtak u sportskoj dvorani pozvano više od tisuću građa, stiže Pfizerovo cjepivo

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Novo masovno cijepljenje građana u sportskoj dvorani na Baldekinu bit će organizirano u četvrtak 29. travnja, najavili su iz šibenskog Doma zdravlja.

Pozvano je 1080 građana koji će primiti prvu dozu Pfizerovog cjepiva, a preostalih 240 doza Pfizerovog cjepiva bit će podijeljeno ambulantama u Rogoznici, Primoštenu, Skradinu, Pirovcu, Murteru i Tisnom.

"Cijepljenje, kao i do sada, provoditi pet timova u dvije smjene. Jutarnji termin traje od  8,30 do 12 sati, a poslijepodnevni počinje u 14,30 i traje do 18 sati. Uz to, ovog će tjedna šibenskom Domu zdravlja biti dostavljeno još 700 doza cjepiva, od čega 200 proizvođača Moderna i 500 AstraZeneca. Tih 700 doza namijenjeno je docjepljivanju građana koji su već primili prvu dozu.

Prema informacijama iz Županijskog zavoda za javno zdravstvo u prvom tjednu svibnja u Šibensko-kninsku županiju trebalo bi biti dostavljeno oko 4200 doza,  a svaki tjedan nakon toga oko 5 000.

Iz kategorije: Vijesti