Datum objave: 27. Travanj 2021

DAN ŽALOSTI U KNINU / Jedan od dvojice poginulih mladih vozača ostavio je iza sebe troje malodobne djece, najmlađem je samo tri mjeseca

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zbog pogibje dvojice mladih ljudi u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Vrbnika, u široj okolici Knina sutra će u Kninu zastave biti na pola koplja jer je proglašen Dan žalosti. Kako javlja RTL, 23-godišnjak je iz Kninske opće bolnice prebačen u KBC Split gdje je operiran. Njegov život i dalje je ugrožen iako je stanje nakon operacije stabilno. Taj mladić je bio u automobilu sa svojim starijim bratom, 27-godišnjakom, kada su silovito naletjeli na automobil 26-godišnjaka. Od siline tog udarca poginula su oba vozača, treba reći da je na stablima pored prometnice bilo dijelova automobila.

Danas se na mjestu nesreće okupljaju cijeli dan prijatelji, obitelj poginulih mladića, 27-godišnjak je bio otac troje maloljetne djece od kojih najmlađe ima samo tri mjeseca. Sva trojica su bila poznata svim ljudima u Kninu. Proglašen je dan žalosti, sutra će zastave biti na pola koplja.

Policija je izvijestila da senesreća dogodila u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23:20 te da su smrtno stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život.

Do prometne nesreće na cesti Oklaj - Vrbnik, gdje je očevid obavljen uz rukovođenje zamjenika županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika i ovlaštenog sudskog vještaka za promet, došlo je jer je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pored vrata jer je u tom trenutku 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar.

Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio izvan kolnika i udario u suhozid.

Iz kategorije: Vijesti