Datum objave: 29. Travanj 2021

DR ŽELJKO BURIĆ PRILKOM PREDAJE POTPISA POTPORE GRAĐANA / Šibenik i Šibenčani zaslužuju civiliziranu i konkretnu argumentiranu raspravu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dr. Željko Burić, kandidat Hrvatske demokratske zajednice za mjesto Gradonačelnika Šibenika, u pratnji zamjenika Danijela Milete i bliskih suradnika predao je listu s potpisima podrške birača.

„Od srca hvala našoj mladosti - našim volonterima. Prikupljanje je proteklo u otežanim okolnostima u kojima je zdravlje i sigurnost bilo na prvom mjestu. U takvoj situaciji nije bilo lako raditi, ali ekipa je odradila sjajan posao. Prikupljeno je više nego dovoljno potpisa i to u jako kratkom vremenu. Tako velika podrška nam daje pravo na optimizam, ali i obvezuje na ozbiljnost i predanost. Svakodnevno radimo kao da smo na početku mandata, a vjerujemo da ćemo nakon 16. svibnja tu i ostati. Prije svega, želja nam je da čitava kampanja prođe u korektnom i fer nadmetanju. Šibenik i Šibenčani zaslužuju civiliziranu i konkretnu argumentiranu raspravu. Neka svatko od nas iznese svoje ideje i projekte, pa neka bude kako građani odluče. Mi imamo čvrste argumente uz koje tražimo povjerenje za treći manda: Ispunili smo obećanja iz 2017. godine, ostvarili rezultate, a imamo i jasnu viziju i program daljnjeg rada. Više od svega raduje činjenica da smo u Šibenik vratili optimizam. Šibenik je opet jak i ponosan. U gradu se osjeća pobjednički mentalitet koji želimo zadržati i u naredne četiri godine. “, rekao je Burić prilikom predaje dokumentacije.

Uz kandidaturu za mjesto Gradonačelnika i njegovog zamjenika, Burić i Mileta predali su i kandidacijsku listu HDZ-a i HSLS-a za Gradsko vijeće Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti