Datum objave: 03. Svibanj 2021

TRAŽE I VAŠE SUDJELOVANJE / Gradska uprava vas poziva da u anketi kažete kakve biste zabavne sadržaje u staroj jezgri Šibenika

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik provodi projekt KAIRÓS - NASLIJEĐE KAO URBANA OBNOVA kojem je cilj oživiti povijesnu jezgru grada Šibenika kroz inovativna rješenja i male akcije. Što su to male akcije?

To su jednostavni projekti kojima se na zabavan i zanimljiv način želi uključiti građane i ostvariti tri glavna cilja: ojačati svijest građana o kulturnoj baštini Šibenika, osmisliti digitalne kulturne ture i omogućiti uključivanje starijeg stanovništva, ali i međusobnu suradnju građana.

Kroz ovaj kratki upitnik, htjeli bismo saznati vaše mišljenje o sadržajima koji se trenutno nude ili bi se trebali prema Vašem mišljenju nuditi, što smatrate privlačnim, a što Vam nedostaje. Istraživanje će se provoditi do 14. svibnja 2021., a Vaši odgovori pomoći će u osmišljavanju malih akcija, a samim time i sadržaja koji se mogu koristiti za oživljavanje stare jezgre Šibenika.

Anketa je dostupna na LINKU, u potpunosti je anonimna, a ovom prilikom pozivaju se građani da ispunjavanjem ankete daju svoj doprinos u realizaciji ciljeva projekta, priopćili su iz gradske uprave Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti