Datum objave: 19. Svibanj 2021

POTPORA BURIĆU DIREKTORA GRADSKIH USTANOVA I PODUZEĆA : Zadovoljstvo je biti dio ove sjajne priče koja je promijenila percepciju Šibenika

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Skupom na Poljani na kojem su im kao potpora bili svi ravnatelji i direktori gradskih poduzeća u Šibeniku Željko Burić, kandidat za šibenskog gradonačelnika, koji je s velikim postotkom glasova ušao u drugi izborni krug i kandidat za njegovog zamjenika Danijel Mileta najavili su danas pobjedu i treći mandat.

Burić  je svoje obraćanje započeo riječima "Poštovani zaljubljenici u Grad Šibenik" i nastavio  zahvalom "svima koji su izašli na izbore, ma kako su glasovali i tako kreirali budućnost Šibenika, a posebna onima koji su glasali za njih i njihovu listu".

"Ja ne gledam brojeve i statistiku. Vučem zaključke iz onoga kako su građani ocijenili našu komunikaciju i sve što smo napravili za naš grad. Napravili smo puno ne samo što to mi kažemo nego zato što to drugi kažu. Šibenik je u ovom trenutku Grad za koji se kaže napravili ste sjajnu priču, ali to nije moja zasluga nego brojnih ljudi koji imaju različite obveze i funkcije.Ulazimo u drugi krug i mislim da će se to prepoznati i za dva tjedna,a mi ćemo nastaviti raditi i realizirati sve što smo započeli od 2013. Mi nudimo kontinuitet, prekrasnu sliku koja se stvara od sitnih sličica i prekrasan mozaik.

Mi smo jedina politička opcija koja ima jasnu strategiju i viziju i za naredne četiri godine ia za sve imamo definirane izvore financiranje. Mi smo među rijetkim gradovima osigurali financiranje i iz Integralnih teritorijalnih ulaganja. Nudimo kontinuitet i konkretan posao", istaknuo je Burić

Danijel Mileta je kratko kazao:"Htjeli ne htjeli, ova kampanja nas dekoncentrira u redovnom poslu i jedva čekam da završi. Neću puno govoriti nego idemo raditi!"

U ime direktori i ravnatelji gradskih tvrtki i ustanova koji su došli dati potporu Željku Buriću govorili su  Dragan Zlatović, koji je istaknuo da je HDZ pobijedio u svim kvartovima i mjesnim odborima te Gorana Bačelić Barišić i Maja Gulin koje su kazale da su sretne što su dio te priče o promijenjenoj percepciji Šibenika.

Zlatović je ustvrdio i  da se "Šibenik se  promijenio i vizualno i duhovno i postao je IN, a toga, ne bi bilo, bez izbornika,  coacha Željka Burića".

Iz kategorije: Vijesti