Datum objave: 21. Svibanj 2021

RESTOVIĆ NAJAVIO POBJEDU NA IZBORIMA / Vjerujem da će građani izabrati ono što ja predstavljam - hrabrost, odlučnost i viziju, a ne Burićevu bezidejnost i istrošenost

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tonči Restović, SDP -ov kandidat za gradonačelnika Šibenika u drugom krugu izbora najavio je danas na konferenciji za novinare ispred zgrade gradske uprave u Šibeniku da će "osloboditi Šibenik" od HHZ -a jer je siguran da će građani na izborima između istrošenosti i bezidejnosti koje, kazao je, predstavlja Željko Burić, izabrati "hrabrost, odlučnost i viziju" što predstavlja on. Dodao je da mu je drago što je omeo Burićevu pobjedu u prvom krugu koju je on očekivao i u kampanji  pokazao "kako bi trebalo voditi grad i promišljati o njegovoj budućnosti.

"HDZ se uvijek ponaša isto kada mu nepripadne nešto što misle da je njima Bogom dano. Burić je u nastavku kampanje napravio je dva gafa. Ja sam ga pozivao na kavu po kvartovima, ali on to nije prihvatio. Vidim da sada odlazi na kave, pa daje potporu HNK Šibenik,a vjerujem da nikad nije bio na utakmici. Drugo je igrokaz na Poljani kojeg se ne bi posramili ni oni u Sjevernoj Koreji. Okupio je te ljude, naredio im ili ih oteo, kako god,  sve direktore gradskih firmi i ustanova da bi od njih  slušao hvalospjeve na svoj račun. Do sada smo slušali da zapošljava samo stručni kadar,a ne stranački. Da je to istina oni ne bi bili s njima na Poljani. To su ipak samo stranački poslušnici i on je svoje laži, koje je do sada ponavljao,  sam  razotkrio", kazao je Restović.

Iz kategorije: Vijesti